TV TIME :)

NU blir det Tv

Först ut Halv åtta hos mig Kanal 4 börjar halv 19.30
KLICKA PÅ BILDEN HÄR UNDER
Sen Pengar på bordet Kanal 4 börjar 20.00
Sist mitt stora feta syrianska bröllop kanal 3 börjar  21.00lite höstkläder som jag behöver

Dessa hade jag tänkt köpa i stan imorgon vad tycker ni? eller en del av de finns inte alla produkter i min lilla stad.

8 knep på att fånga din drömkille :D

 

 

 

1. Det är inget nytt att självförtroende attraherar, men det är inte alltid som självförtroendet är på topp. Ett tips är att försöka att ändra sitt tankemönster. Många av oss tänker ofta saker som ”det klarar jag inte”. Försök att ändra ditt tankemönster till ”jag ska göra mitt bästa”. Gör något som du skutit upp en längre tid, ändra en ovana, sätt upp ett litet mål och fullfölj dina planer även om det inledningsvis inte ser ut som det finns någon väg framåt. Små men effektiva steg till ett bättre självförtroende.

2.Vad attraheras du av hos en kille? Skriv en lista på egenskaper som du värdesätter hos det manliga könet. Skippa de ytliga dragen, tanken är att du ska gå på de inre egenskaperna när du dejtar. När du har en bild av din drömkille framför dig är chansen större att du upptäcker honom när han faktiskt står där.

3.Vill du verkligen träffa någon så finns det flera platser att göra det på. Var öppen för resor, middagar och fester med dina vänner. Många träffas genom bekantas bekanta. Internet är en annan mötesplats som blivit ett populärt sätt att träffas på. Skapa en profil på dejtingsajterna och börja nätverka. Ladda upp bilder som du är nöjd med och kommentera på andras profiler.

4.Det finns olika sätta att agera på beroende på vart du befinner dig. På krogen kan du till exempel bjuda på en öl och är du ute på stan och ser en snygging kan du fråga om vägbeskrivning eller något annat fyndigt som gör att han måste stanna upp. Våga ta kontakt och våga agera. Gör du inget så kan du heller inte räkna med att något ska hända.

5.Klassikern ”se honom i ögonen och le” må vara en vinnare, men den här strategin ska enligt tankeläsaren och författaren Henrik Fexeus vara mer effektfull:
– Sök ögonkontakt med honom när du redan ler eller skrattar åt något annat. Genom att du redan är glad ”drar” du med honom i din glädje. Killen i fråga blir inte bara glad själv, han blir dessutom mer intresserad av att veta vad du tycker är så kul – och peppad att komma fram och ta reda på det.

6.Om du känner dig fräsch och nöjd med din klädsel så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen. Tänk efter hur du brukar känna dig när du gjort dig i ordning inför en fest eller liknande tillställning, där du lagt extra tid på att göra dig i ordning. Det brukas kännas bra, eller hur?

7.Att sjunka ihop som en säck kan få vem som helst att tappa självförtroendet. Vissa menar på att personer har en ihopdragen hållning just på grund att de har dåligt självförtroende medan andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Vart kommer först, hönen eller ägget? Testa själv så får du se. Sträck på dig och du kommer att märka skillnad direkt! En parentes är också att vi upplever personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig som mer attraktiva.

8.Ta mod till dig och tala klarspråk. Vill du träffa honom? Säg det! Sluta skicka svårtolkade sms som till sist bara gör dig irriterad och osäker. Sluta analysera hans sms eller handlingar. Fråga honom istället vad han menar om han är otydlig eller spelar svårfångad. Du har makten.


Så vet du om killen är intresserad :D

1. En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Ett tips är att be dina kompisar hålla ett öga på killen du är intresserad av om ni träffas tillsammans…

2. Hos både män och kvinnor vidgas pupillerna när vi känner åtrå till någon. Det är kroppens sätt att visa att vi är intresserade. Kryp tätt intill och se honom djupt i ögonen..

3. Även killar blir ovanligt fåfänga och fixar till sig lite extra när de är i närheten av någon de är intresserade av. Håll koll på om han fixar till håret ovanligt ofta eller plockar bland sina snyggaste kläder. Och visst, risken finns att han bara är utseendefixerad…

4. Genom att vända hela sin kropp mot dig visar han att du har hans fulla uppmärksamhet. Är ni inomhus är chansen stor att han även placerar sig mellan dig och utgången för att ”råka” stå i vägen för dig…

5. Han vill verkligen göra ett gott intryck och risken finns att du har sådan stark påverkan på honom att han tappar allt. Han stammar, svettas och rodnar. Hjälp honom på traven genom att le uppmuntrande och visa att även du är intresserad.

6. En kille som pratar om dig med sina vänner är ett säkert kort. Har du möjlighet att ha en allierad på ”insidan” kan du snabbt ta reda på om killen du spanat in är intresserad.

7. På ditt favorituteställe, ditt stammiscafé, utanför jobbet, på gymet. Plötsligt tycks han springa in i dig överallt och ser lika överraskad och glad ut varje gång!

8. När en kille kollar av din civilstatus med dina tjejkompisar kan du räkna med att han är intresserad.

9. Sms, mail och telefonsamtal. Det finns massor med sätt att höra av sig och om en kille är intresserad så ser han till att få kontakt med dig, på ett eller annat sätt!

10. En kille som lägger armen om dig, stryker dig över ryggen eller tar dig i hand när han får tillfälle är med all säkerhet intresserad. Känn även efter hur länge era kramar varar. Kramas ni extra länge när ni ses eller ska skiljas åt?


Helloween tips


De här behöver du:
1. Flytande latex, även kallat fake skin + svamp
2. Blod!
3. Wax
4. spatel och SYNTET penslar och någontgina att arbeta från.. Tex kakelplatta/tallrik/papptallrik
5. foundation som är så nära din hudton som möjligt
6. Puder + puderborste
7. Smink borstar
8. Fet smink (jag använder en palett med olika röda/bruna läppstift)

Börja med att värma upp lite av vaxet i händerna tills det börjat mjukna, tryck ut de på önskad plats och använd spateln till att jämna ut kanter.. Kanterna skall vara så uttonade och osynliga som möjligt! och vaxet skall vara tjockare på mitten..

Lägg sedan på ett lager flytande latex över området vänta tills de torkat (när de är genomskynligt)

Lägg ett tunt lager foundation över området (så nära hudtonen som möjligt) och pudra. Använd en rouge borste och doppa i lite röd färg och lägg ett tunt lager över området för att det skall se ut som en rodnad.
Kan öven ta en blå/grå färg också.. för att få de lite blåare..Sedan skär du ett jacka i waxet med tex spateln/en (ej vass) bordskniv.. och petar upp kanterna.. Ta fetsminket/läppstift och måla i hålet… droppa sedan i blodet ochlåt de rinna utanför!Sätt i en nål/ säkerhets nål/ Nål och tråd och sy!

Att göra såret med spiken:

Höll ett lager latex på området, använd spateln för att jämna ut och arbeta ut kanterna tunnt tunnt. Låt de torka och bygg på ett tjockare lager.. Gör det två-tre ggr..Tjockast med latex skall det vara på mitten..
Använd foundation över, samma som jag beskrev ovan.. + pudra. Och ta en rouge borste och använd röd färg runtom området för att få fram en rodnad..Använd ett vasst föremål, jag använde en nål för att göra ett litet hål.. där jag kunde föra in spiken.. För in spiken genom hålen och dutta blod med en syntetpensel i ingångs och utgngs hålet! så här ser de ut när de håller på att torka! (högra bilden)

”Spiken igenom handen”
jag har byggt upp mer skinn med waxet mellan tummen och pekfingret och tryckt
igenom skpiken i det.


Höstens trendiga frisyr

Här får en bild på hur höstens frisyr kommer vara :D

Låg hästsvans, KLICKA PÅ BILDEN NÄR NI ÄNDÅ ÄR HÄR

Snart Lägger jag ut hur ni kan göra

Helloweensminkning steg för steg

 TÄVLING

Passar på att köra igång tävlingen där ni har chansen att vinna valfria CONVERSE när min lilla tusse sover

Allt ni behöver göra är  at

1. Klicka på bilden och hämta länken från den modellen färgen du vill ha
2. Skriv ett inlägg att du är med och tävlar.
3. skriv i din blogg att du är med :D
Om ni vill köpa billiga ÄKTA converse KLICKA HÄR kostar ca 450 kr både för låga och höga finns i alla färger

Vill du veta vilka färger du ska ha i höst?

Här kommer höstens färger vad tycker ni? jag som trodde det skulle vara de gamla vanligafärgerna  brunt senapsgul matcha alla löven. NÅ VAD TYCKER NI?


MODE 2011

1. Alla behöver något excentriskt i garderoben, varför inte ett par solglasögon?
Handgjorda solglasögon av plast, 4 500 kr, från AKK.

2. Olivgrönt är min personliga favoritfärg på skinn just nu.
Skinnväska, 3 100 kr, från Decadent.

3. Kvinnlig i svart och vitt är en stil som håller.
Sidenblus, stl 36-42, 2 550 kr. Kjol av siden/ull, stl 36-42, 2 550 kr, båda från Mayla.

4. Etnovindarna blåser åt Santa Fe och jag hakar på.
Kofta av lammull/akryl, stl XS-XL, 2 895 kr, från Lexington.

5. Ett brett armband kan göra under för vilken look som helst.
Armband av guldpläterad mässing, 1 210 kr, från Rika.

6. En modern kostym sätts ihop med skinnkavaj, coola byxor och mönstrad topp.
Skinnkavaj, 3 499 kr. Sidentopp, 1 199 kr. Byxa av lyocell, 1 099 kr. Alla plagg i stl XS-L, från Stylein

7. Varm, bekväm och snygg är Högsta prioritet för vardagsstöveln.
Skinnstövel med fuskpälsfoder, 2 995 kr, från Rizzo.

8. Mer sofistikerat än en aftonkostym av sammet blir det knappast.
Sammetskostym av viskos/elastan, stl XS-L, kavaj 3 229 kr. Byxor, stl XS-L, 2 549 kr, från Nina Jarebrink.

9. En powerklänning i jobbgarderoben.
Sidenklänning, stl XS-L, 3 295 kr, från Greta.

10. Den högklackade loafern bär jag gärna till utsvängda jeans.
Loafer av skinn/läder, 2 995 kr, från Swedish Hasbeens.

11. Klädsam lammullscape i nougatbrunt är en tidlös favorit.
Lammullsponcho, stl S-XL, 14 999 kr, från Hunky Dory.

12. Som en svart ängel vill jag sväva fram.
Plisserad långklänning av polyamid, stl 36-42, 2 999 kr, från Karin Säby.

13. Fodralklänningen är alltid lika aktuell.
Klänning av ull/elastan, stl 32-46, 4 499 kr, från Gant.

14. En fashionista som jag avstår helst inte det senaste.
Jeans av bomull/elastan, stl 24/34-30/36, 400 kr. Topp av polyester, stl XS-L, 300 kr, båda från Cheap Monday.


30 oslagbara skönhetstips

Vill du babylen hud, ett vackert hårsvall och starka, friska naglar?  Inga problem, VR har samlat 30 oslagbara skönhetstips rörande hår, smink, hudvård och naglar. Du hittar dem här!

Annons

HÅRTIPS

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4.
Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

HUDTIPS

19. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

20. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

21. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

22. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

23. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

24. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

25. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

SMINKTIPS

8. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

9. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

10. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

11. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

12. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

13. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

14. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

15. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

16. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

17. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

18. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

NAGELTIPS

26. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

27. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

28. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

29. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

30. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.


Helloween dräkt

Nu vet jag vad jag ska vara till festen ska vara catwoman. fick låna dräkten och har beställt dessa skor. vill ni ha tips på fina skor är denna hemsidan perfekt och just nu har de 15-25% på sina skor. Klicka på bilden bara :D

Tror ni dessa skor passar catwoman dräkten eller  borde jag ha köpt läderskor?Dräkten får ni se senare när jag hämtar den.

Lite hjälp

Hej jag ville köpa en jumpsuit nu till vintern mysigt med en. vet inte om jag ska ha en zipreall eller onepiece vad tycker ni?
För att se vart de finns klicka på bilden, den ena kostar nästan dubbla kan ni gissa vilken?


NI får gärna säga vilken modell ni gillar behöver tips.

Jobbig natt

Jag är inte van att ha en katt hemma så lite svårt att somna plus den bet mina tår men till slut somna den vid mig  och tidigt på morgonen gick jag ner handla lite små gott till min bebis. Han är så himla söt. Flrkåt skulle lägga ut tävling igår men blev så fast vid katten men kommer ikväll lovar :DHan är så liten bara 10 veckor trodde aldrig den skulle vara så liten. har fler bilder men på mobilen de kommer upp senare KLICKA GÄRNA PÅ BILDEN :D

Köpte en katt

Jag såg världens sötaste katt och så klart skaffade jag mig en ni får fler bilder imorgon. Här har ni ett familjfoto
Klicka på bilden och se vart du hamnar :D


Superkrafter?

Om du fick välja en superkraft vad skulle det vara och varför ?

-Jag vill kunna flyga eftersom jag hatar flygplan och alla köar med bilar och sånt. man kommer lättare fram och fin utsikt PLus man känner sig så fri från allt.


Vill du köpa en pippi tröja eller kofta?

Vill du köpa en pippikofta eller tröja? klicka på bilden så kommer du direkt till butiken Båda kostar bara 299kr/st
Passa på innan de blir slutsålda :D


Senare ikväll kör jag igång en tävling där du kan vinna converse glöm inte at kolla in då :D

Vad föredrar du klack eller sneaker?

VILL NI ATT JAG SKA HA EN TÄVLING DÄR JAG DELAR UT ETT PAR VALFRIA CONVERSE ?

Finns fler snygga färger klicka på bilden bara.

 

Kolla in olika skor även skitsnygga uggs :D klicka på bilden


Vill du handla billigt?

Tja bloggen
Här är en hemsida där du hittar billiga kläder och skor samt väskor :D

KLICKA HÄR
Detta är min lovebasketTex denna klänning Kostar bara 190kr JAg har nyligen beställt hem en

snygga skor vågar ni kolla in priset på de?

Hittade ett par skitsnygga skor på heppo men shit vilka priser de har  :O klicka på bilden och se hur mycket de kostar lovar er ni kommer tappa hakan. tycker de liknar dem kenza köpte från nelly som hon köpte för 1600kr.


RSS 2.0